25 Οκτ 2011

Προστασία της Φύσης

Ο Εθνικοσοσιαλισμός, ως αληθινός Ιδεαλισμός, ταυτίζεται με τη Φύση και την βοηθάει στην εξελικτική της διαδικασία. Δέχεται ότι και τ’ ανθρώπινα όντα είναι μέρος της Φύσεως και υπάγονται στους Νόμους της.
Όλες οι άλλες «φιλοσοφίες», «πεποιθήσεις», «ερμηνείες» ή «θρησκείες» που δέχονται το διαχωρισμό του ανθρώπου από τη Φύση, είναι απαράδεκτες για τον Εθνικοσοσιαλισμό. Ο Θεμελιώδης ιδεαλιστικός στόχος του Εθνικοσοσιαλισμού είναι η προστασία της Φύσεως, ώστε αυτή να δημιουργήσει καλύτερα, πιό προηγμένα άτομα και κατά συνέπεια, έναν καλύτερο και πιό προηγμένο Πολιτισμό. Ως εκ τούτου, η Φυλή είναι η ίδια η Φύση ως έκφραση εξελίξεως στο ανθρώπινο πεδίο.
Η ποικιλομορφία των Φυλών αποτελεί έκφραση της Θείας Δημιουργίας της Φύσεως. Κατά συνέπεια και η Λαϊκή Κοινότητα είναι μια έκφραση της Ανθρωπότητος μέσω της φυσικής διαδικασίας. Για αυτό κι ο Εθνικοσοσιαλισμός επιθυμεί την Διατήρηση της Φυσικής Τάξεως, και επομένως των Φυλών – πρωτίστως δε, της Φυλής που εκπροσωπεί και υπερασπίζεται. Οι υπόλοιπες πολιτικές θεωρίες ή θρησκείες, έχοντας άλλους στόχους και προτεραιότητες, καταστρέφουν τη φυλετική Λαϊκή Κοινότητα μέσω της δημιουργίας πολυφυλετικών και άρα α-φυλετικών και πολυ-«πολιτισμικών» παρακμιακών κοινωνιών. Αυτές οι Αξίες είναι η Ψυχή, το Ήθος και ο Χαρακτήρας του Εθνικοσοσιαλισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου